Deel je zorgen makkelijk en snel

VRAAG DEMO ACCOUNT AAN

Werk beter samen met collega's

Deel je zorgen makkelijk met je collega's door te rapporteren met beeld & geluid. Niet meer tekstuele rapportages typen achter de computer, maar snel en makkelijk je zorgen delen via je mobiel. Door direct na je dienst een vlog of foto te maken zijn je collega's op een leuke manier op de hoogte van de ontwikkelingen bij je client. Ook communiceer je makkelijk met elkaar over indirecte zorg zoals teamoverleg. Door het persoonlijke contact van de vlog, leer je je collega's beter kennen en werk je fijner samen binnen je team.

Bespaar tijd door slimme processen

Met een simpele actie binnen één minuut klaar met je administratieve taken na je dienst door slimme  Na het maken van een vlog of video, maak je de rapportage en ben je klaar met de administratie van je dienst. Bij het maken van de rapportage bevestig je je uren, is het mogelijk om een bijschrift, dossiertoevoeging of volgende afspraak toe te voegen, kan je collega's mentionen en je vlog als belangrijk aan te vinken. Door de slimme pushbericht functie krijg je direct na je dienst een melding waardoor je altijd bij bent met je registraties.

Gegevens overal beschikbaar

Altijd toegang tot de gegevens die je nodig hebt, waar je ook bent. Bekijk het zorgplan van je client, maak een dossiertoevoeging of wijzig een afspraak op elk moment. Na eenmalige dubbele verificatie log je gemakkelijk via een pincode in. Het enige wat je nodig hebt is een mobiel met een internetverbinding.

Benieuwd naar meer? Laat je mailadres achter en blijf op de hoogte van updates
Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.