Functies
Rapportage maken Na het maken van een vlog of video, maak je de rapportage compleet door je uren te registreren. Bij het maken van de rapportage is het mogelijk om een bijschrift, dossiertoevoeging of volgende afspraak toe te voegen, collega's te mentionen en je vlog als belangijk aan te vinken.
Sociale interactie Laat je collega's weten dat je hun vlog bekeken hebt door hem te liken of stuur een reactie. Vraag collega's om advies of informeer ze over een zorgverandering door ze te mentionen in je rapportage. Ontvang zelf notificaties als collega's jou hebben gementioned of gereageerd hebben op je vlog.
Pushberichten Vergeet nooit meer te rapporteren door direct na je dienst een pushbericht te ontvangen met de melding om je dienst te rapporteren en registreren. Ontvang dircet een melding als een collage je mentiont in een vlog of een reactie stuurt op jou vlog.
Urenoverzicht Zie in 1 oogwenk je geregistreerde uren. Zo ben je altijd op de hoogte van de uren die je gewerkt hebt. Filter het overzicht per maand of per week.
Kalender Houd de planning van je clienten overzichtelijk bij in de kalender van je client. Ook zie je overzichtelijk je eigen diensten in je kalender staan. Pas afspraken aan of voer deze in, ook voor je collaga's. Ontvang direct na je dienst een pushbericht om deze te rapporteren en registreren.
Dossieropbouw Alle gegevens die je nodig hebt altijd bij de hand. Voeg relevante zorgverleners toe en plan afspraken in. Houd het clientdossier makkelijk bij door maandelijks een tekstuele samenvatting te maken van de gemaakte vlogs. Hierdoor blijft alle relevante clientinformatie geborgd. Daarnaast maak je makkelijk dossiertoevoegingen en kan je documenten opslaan in het dossier van de client.