Zorgen delen is nog nooit zo leuk geweest
Altijd op de hoogte Dankzij je eigen timeline van korte vlogs en foto's ben je (als mantelzorger) altijd op de hoogte van de zorg en laatste ontwikkelingen. Daarnaast blijf je met VlogOut altijd in contact met hulpverleners.
Regel de zorg makkelijk en snel Regel de planning van de zorg gemakkelijk en snel door afspraken in te plannen. De kalender biedt een duidelijk overzicht van alle diensten en welke hulpverleners langskomen.
Overzichtelijk clientdossier Inzicht in je eigen zorgdossier. Duidelijk overzicht van de doelen en eigen ontwikkeling. 1 gezamelijke plek voor alle gegevens rondom de zorg. Voeg andere hulpverleners toe zoals de huisarts.
Uw gegevens veilig

De veiligheid van uw gegevens nemen we serieus. Wij hebben verschillende maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens. Denk hierbij aan de beveiligscode die u zelf instelt om in te loggen. Daarnaast worden alle gegevens veilig en versleuteld in Europa opgeslagen. De vlogs worden maandelijks verwijderd; wat er niet is kan ook niet in verkeerde handen vallen!

Nieuws
Benieuwd naar meer? Laat je mailadres achter en blijf op de hoogte van updates
Bekijk onze privacy verklaring om te zien hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan.